Start FirstTrad – Birou de traduceri autorizate Cluj

START FIRSTTRAD

Partenerul ideal în proiecte de traduceri

Birou traduceri autorizate Cluj.

Tratăm fiecare proiect cu profesionalism, de aceea consultanții noștri sunt pregătiți să vă ajute în atingerea obiectivelor dumneavoastră prin traduceri autorizate și legalizate notarial sau apostile.

misiunea noastră

Oferim servicii de traduceri autorizate, legalizate notarial sau Apostile.

Echipa noastră este compusă din oameni dedicați și cu dorința de a se perfecționa și a trata fiecare sarcină cu maxim profesionalism.

Datorită lor, fiecare proiect este preluat și finalizat la timp, iar documentele trimise prin intermediul site-ului web sunt livrate direct la adresa dumneavoastră prin serviciul de transport pe care biroul nostru îl pune la dispoziția clienților.

Valori în care credem

1

Promptitudine

Garantăm finalizarea documentelor la termen sau înainte de termenul stabilit.

2

Profesionalism

Garantăm traduceri corecte, fără greșeli gramaticale sau fraze care să modifice contextul documentului.

3

Dedicare

Start FirstTrad lucrează cu consultanți pasionați, care iubesc această meserie.

Fă cunoștință cu echipa Start FirstTrad

Imagine WhatsApp 2023 03 23 la 19.05.01

Diana

Este managerul nostru și este responsabilă ca traducerile dumneavoastră să fie realizate într-un mod impecabil și în cel mai scurt timp posibil.

Pe lângă profesionalismul și seriozitatea cu care se ocupă de documentele dumneavoastră, Diana este fața prietenoasă din spatele biroului, care face posibilă transcrierea miilor de cuvinte, din multitudinea de perechi lingvistice regăsite la biroul nostru.

Imagine WhatsApp 2022 12 30 la 09.51.593

Violeta

Este motorul care face biroul nostru să se învârtă. Se ocupă de partea organizatorică, este legătura dintre biroul nostru și instituțiile publice, precum Prefectura și Camera Notarilor.

Violeta este responsabilă și de partea de contabilitate, ea este cea care vă va emite facturile și chitanțele, cu o față la fel de prietenoasă și deschisă.

Imagine WhatsApp 2023 01 03 la 12.18.355

Sonia

Este assistent manager și se asigură ca protocolul să fie realizat cu cea mai mare grija, ca stocurile să fie tot timpul pline astfel încât traducerile să fie pregătite pentru dumneavoastră în cel mai eficient mod.

Datorită entuziasmului și a informațiilor de actualitate, Sonia reprezintă fața tânără a noastră.

Imagine WhatsApp 2023 01 03 la 12.20.208 e1672830852510

Andrei

Este șoferul nostru, care ajunge cu cea mai mare ușurință și rapiditate în locurile care necesită deplasări. Andrei este fascinat de condus prin Cluj-ul nostru uneori aglomerat și întotdeauna ajunge la timp cu actele și/sau documentele necesare.

Testimoniale

Descoperă ce spun clienții despre noi.

Focus Global Plast

“Serviciile pe care le prestează Start FirstTrad sunt impecabile, indiferent că am avut nevoie de traduceri tehnice sau de traducerea unor manuale cu termeni specifici, transcrierea a fost făcută la nivelul așteptărilor noastre. Design-ul a rămas identic precum cel din actul original.”

Client Start FirstTrad - Birou traduceri autorizate Cluj

Bogodan Serv

“Pentru noi, Start FirstTrad se caracterizează prin profesionalism și seriozitate. De fiecare dată când am avut nevoie de traduceri sau de interpretariat, am apelat la ei. Colaborarea este una facilă, comunicăm deschis și totul este transparent.”

Client Start FirstTrad - Birou traduceri autorizate Cluj

Unitech Global Services

“Apelăm cu încredere de fiecare dată când avem nevoie de traduceri. Indiferent că sunt acte auto sau acte necesare la angajare, Start FirstTrad este prima opțiune a noastră.”

Client Start FirstTrad - Birou traduceri autorizate Cluj

Vrei să colaborăm?

Cu ce te putem ajuta?

Ai nevoie de o traducere autorizată, o traducere legalizată la notar sau de Apostila de la Haga? Apasă pe butonul de mai jos și haide să discutăm!